Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

BMW X3 2011: Τετρακίνητη εμμονή

4/2/2009 15:11
Οι πρώτες δοκιμές εξέλιξης του γερμανικού SUV πραγματοποιούνται στο Μόναχο, πολύ κοντά στο "αρχηγείο" της βαυαρικής φίρμας. Η παρουσία υπερτροφοδοτούμενων συνόλων κάτω από το καπό της νέας X3 και οι ελαφρώς αυξημένες διαστάσεις του αμαξώματος θα επαναπροσδιορίσουν τη θέση της στην κατηγορία
Τον ακρογωνιαίο λίθο του τετρακίνητου "οπλοστασίου" της θέτει σε τροχιά αντικατάστασης η BMW.
Μετρώντας περισσότερα από 5 χρόνια στην παραγωγή, η X3 μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα δώσει τη θέση της σε ένα μεγαλύτερο διαστάσεων SUV, το οποίο θα προσεγγίζει τις ποιοτικές και όχι μόνο προδιαγραφές της X5.
Η δεύτερη γενιά της τετρακίνητης BMW θα διατηρήσει τη σχεδιαστική λογική του προκατόχου της, αν και πολλά από τα επιμέρους γνωρίσματα του αμαξώματος θα παραπέμπουν στο πρωτότυπο CS.
Κάτι παραπάνω από εμφανής θα είναι και η ποιοτική αναβάθμιση του εσωτερικού τμήματος, που μεταξύ άλλων θα προσφέρει μεγαλύτερους ωφέλιμους χώρους.
Ουσιαστικές αναμένονται και οι αλλαγές στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, καθώς τα ατμοσφαιρικά σύνολα βενζίνης πιθανότατα θα αντικατασταθούν από υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες τεσσάρων και έξι κυλίνδρων.
Η παραγωγή της X3, που δεν θα ξεκινήσει νωρίτερα από το 2011, θα μεταφερθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στο Spartanburg, όπου σήμερα κατασκευάζονται οι πληθωρικές X5 και Χ6.
in.gr - auto

Δεν υπάρχουν σχόλια: