Κυριακή 5 Απριλίου 2009


Στην επόμενη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2009, η BMW θα προχωρήσει στην επίσημη αποκάλυψη της δεύτερης γενιάς της Χ3 με τις πωλήσεις να αναμένεται να ξεκινήσουν πανευρωπαϊκά στις αρχές του 2010.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Drive.gr, η νέα Χ3 θα διατηρήσει την σχεδιαστική ταυτότητα του σημερινού μοντέλου με τις κυριότερες αλλαγές να αφορούν το διαφοροποιημένο εμπρός και πίσω τμήμα. Ωστόσο κάτω από το αμάξωμα που θα έχει τις ίδιες περίπου διαστάσεις με αυτές του σημερινού μοντέλου θα κρύβονται αρκετές αλλαγές συμπεριλαμβανομένου ενός νέου συστήματος τετρακίνησης που θα συνδυάζεται με το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου της ευστάθειας της Χ6.
Επιπλέον, όπως όλα τα τελευταία μοντέλα της εταιρείας, η Χ3 θα διαθέτει και το πακέτο τεχνολογιών «Efficient Dynamics» με στόχο την μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων και την επίτευξη χαμηλής κατανάλωσης. Μεταξύ άλλων, το πακέτο «Efficient Dynamics» θα περιλαμβάνει σύστημα start & stop, ελαστικά με μειωμένη αντίσταση κύλισης καθώς και σύστημα ανάκτησης της ενέργειας κατά το φρενάρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: