Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Εντατικές δοκιμές η νέα BMW X3

Εντατικές δοκιμές η νέα BMW X3

Η νέα Χ3 που θα μας έρθει το 2011 συνελήφθη να πραγματοποιεί εντατικές δοκιμές στην Death Valley και οι φωτογραφικές μηχανές απαθανάτισαν το γεγονός.

Το «μουλάρι» δοκιμών έφερε βαρύ καμουφλάζ, αλλά παρόλα αυτά ένα έμπειρο μάτι μπορεί να ξεχωρίσει ότι το νέο μοντέλο θα διαθέτει μια επιθετική εμφάνιση, εντύπωση που ενισχύεται από τον μεγάλο αεραγωγό στο εμπρός μέρος. Επιπλέον η νέα Χ3 δείχνει να είναι μεγαλύτερη και πιο μυώδης συγκριτικά με την προκάτοχό της. Δυστυχώς όμως το εσωτερικό δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, αν και αναμένεται να έχει γίνει ολοκληρωτική ανανέωση σε αυτόν τον τομέα.

Ευρεία όμως θα είναι η γκάμα των κινητήρων, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα υπάρχουν τέσσερις πετρελαιοκινητήρες, η δύναμη των οποίων θα κυμαίνεται από 177 έως και 300 ίππους. Διαθέσιμοι όμως θα είναι και 2 βενζινοκινητήρες 3 λίτρων. Ο πρώτος θα είναι ατμοσφαιρικός με δύναμη 230 ίππων, ενώ ο κορυφαίος αναμένεται να είναι ένας με διπλές τουρμπίνες, με την δύναμη να εκτοξεύεται στους 300 ίππους. Όμως μιας και διανύουμε και υβριδική φάση, αναμένεται να υπάρχει κι ένας υβριδικός κινητήρας (βενζίνη και ηλεκτροκινητήρας), αλλά χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες.

Η νέα BMW X3 αναμένεται να αποκαλυφθεί στις αρχές του επόμενου έτους, ενώ η εμπορική της πορεία θα ξεκινήσει στα μέσα του 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: